Logo VAGdiagnose VAG diagnose

Over VAGdiagnose

Uw specialist voor de VAG-groep

VAGdiagnose is een jong bedrijf ontstaan uit passie, interesse en affiniteit voor auto’s en motorsport, technologische ontwikkelingen in de automotive branche en de daarbijhorende complexe computersystemen. Wij gaan verder waar de rest stopt!

VAGdiagnose, wie zijn wij?

VAGdiagnose is dé specialist met meer dan 10 jaar ervaring in het uitvoeren van diagnose, uitlezen, coderen, retrofit en schadeherstel voor auto’s van de VAG-groep. Maar dat is nog niet alles. We bieden ook een scala aan andere diensten aan, waar u alles over kunt vinden in onze portfolio.

Om onze klanten de beste service te garanderen, houden we continu de marktontwikkelingen in de gaten, houden we onze kennis up-to-date en beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur. Bij VAGdiagnose streven we ernaar om onze klanten de juiste diensten te bieden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons staan klantgerichtheid en vriendelijkheid voorop en we zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

WinOLS chiptuning DSG DQ200 VAG versnellingsbak

Waarom kiezen voor VAGdiagnose?

VAG VW Golf 7.5 Facelift GTI Performance chiptuning

Kwaliteit

Bij VAGdiagnose maken wij uitsluitend gebruik van originele fabrieksonderdelen en hebben wij officiële licenties, wat resulteert in de beste service en kwaliteit voor onze klanten.

Met onze ruime ervaring kunnen wij altijd een goede en passende oplossing bieden tegen een eerlijke prijs.

Volkswagen VW Golf facelift Active Info Display retrofit inbouw

Service

Klantgerichtheid en -vriendelijkheid staan voor ons bovenaan. Wij zijn vastberaden om een goede kwaliteit te bieden en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wij werken hard om u en uw auto zo snel mogelijk op de weg te krijgen. Uiteraard zonder dat dit ten kosten gaat van de service en kwaliteit!

VAG Diagnose Chiptuning Tuning SIMOS18.10 VW Golf 7.5 GTI Performance laptop

Transparant

Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk te zijn in onze werkwijze. Daarom ontvangt u altijd vooraf een duidelijke prijsopgave en een inschatting van de tijd die nodig is voor de inbouw of reparatie.

U kunt vanuit de wachtruimte zien wat er in de werkplaats gebeurt. Indien u de auto achterlaat geven wij u een uitgebreid logbestand mee

WinOLS chiptuning VAG Diagnose VW Audi Seat Skoda

Specialist

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring, uitgebreide vakkennis en liefde voor ons vak, bent u bij ons verzekerd van eerlijk en deskundig advies.

Als gecertificeerde professionals in het gebruik van diverse officiële diagnose-software en -apparatuur gaan wij verder dan de gemiddelde merkdealer, om u de best mogelijke service te bieden!