Logo VAGdiagnose VAG diagnose

Parkeersensoren

Veilig en gemakkelijk parkeren

Bij VAGdiagnose kunt u terecht voor de inbouw van originele parkeersensoren en parkeerhulp voor uw Volkswagen, Audi, SEAT of Skoda. Hierdoor wordt parkeren een stuk gemakkelijker en veiliger. 

Inbouw parkeersensoren

Bij VAGdiagnose kunt u terecht voor de inbouw van originele parkeersensoren en parkeerhulp voor uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. Met de originele parkeersensoren en parkeerhulp wordt het inparkeren van uw auto een stuk gemakkelijker en veiliger. De sensoren detecteren obstakels achter of voor uw auto en geven een akoestisch en/of visueel signaal af. Hierdoor weet u precies hoeveel ruimte u nog heeft. Dit maakt het manoeuvreren en parkeren in smalle ruimtes of drukke gebieden minder stressvol. Bovendien kan de parkeerhulp ook worden uitgerust met een achteruitrijcamera voor nog meer gemak en comfort bij het achteruitrijden.

De sensoren worden volledig in de auto geïntegreerd, alsof ze af-fabriek zijn ingebouwd. Dit betekent dat ze worden gespoten in de kleur van de auto en vlak in de bumper worden gemonteerd voor een naadloze afwerking. Zo blijft de uitstraling van uw auto behouden en geniet u van het comfort van parkeerhulp. Na de montage wordt de set geprogrammeerd in de auto.  Hierdoor zijn alle systemen van de auto op de hoogte van de aanwezigheid van de parkeersensoren. De parkeerhulp wordt volledig geïntegreerd met de rest van de auto. Zo wordt bijvoorbeeld het volume van de radio zachter gezet en wordt de werking van de sensoren optisch getoond op het navigatie- of multimediasysteem.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij parkeersensoren inbouwen voor vrijwel alle auto’s van de VAG groep. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder om het rijden in uw auto nog veiliger en gemakkelijker te maken.

Voordelen van parkeersensoren

Veiligheid: Parkeersensoren helpen obstakels te detecteren die zich buiten uw zichtveld bevinden, zoals paaltjes, muurtjes, of andere auto’s. Dit helpt ongelukken te voorkomen en verhoogt de veiligheid tijdens het rijden.
Gemak: Het gebruik van parkeersensoren maakt het parkeren gemakkelijker en minder stressvol. Vooral in drukke of krappe parkeerplaatsen. Hierdoor kunt u met meer vertrouwen parkeren, wetende dat u geholpen wordt door de sensoren.
Tijdsbesparing: Met parkeersensoren kunt u sneller en efficiënter parkeren. Dit bespaart tijd en kan ook geld besparen door het verminderen van schade aan de auto.
Kostenbesparing: Parkeersensoren kunnen u helpen om de kosten van reparaties te besparen doordat u minder kans hebt op beschadiging van uw auto.
Verhoogde waarde van de auto: Het installeren van parkeersensoren kan de waarde van uw auto verhogen. Het wordt als een extra functie beschouwd die het rijden comfortabeler en veiliger maakt.

Inbouw Retrofit parkeersensoren bumper VW Golf 7 GTI